projectorganisatie

BPD

BPD realiseert als projectontwikkelaar de ontwikkeling van het voormalige Campinaterrein.

Ontwikkelfilosofie

In de filosofie van BPD is gebiedsontwikkeling meer dan ooit een kwestie van de lange termijn geworden. Hoe doordacht een project ook is gepland: veranderingen zijn onvermijdelijk. Het is de kunst die veranderingen positief te benaderen en ze vorm te geven binnen de toekomstvisie van het project. Met als doel om voor iedere bewoner een leefomgeving te creëren die aansluit bij zijn of haar wensen en behoeften.

www.bpd.nl

ZeemanVastgoed

ZeemanVastgoed is als projectontwikkelaar verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het deel Vleeschhoek van de Vinckebuurt.

Ontwikkelfilosofie

In de filosofie van ZeemanVastgoed is wonen meer dan een dak boven je hoofd. Wonen is leven, je goed voelen, niet alleen in je woning zelf, maar ook in je straat, je wijk, je stad of dorp. ZeemanVastgoed levert daar een bijdrage aan door niet alleen de individuele woning, maar ook het gemeenschappelijke belang in de vorm van een hoogwaardige woonomgeving in de ontwikkeling mee te nemen.

www.zeemanvastgoed.nl

Gemeente Uithoorn

De Gemeente Uithoorn is verantwoordelijk voor zaken als ruimtelijke ordening, openbare veiligheid en leefbaarheid. Het openbaar gebied in de Vinckebuurt wordt na realisatie eigendom van de gemeente.

www.uithoorn.nl

jQuery(".menu-headermenu-container ul li.con").addClass("current-menu-item");
 
^ Terug naar Top